En pålitlig bilverkstad

Hej på er och varmt välkomna tillbaka till min blogg, mina fina läsare! Jag kommer idag skriva ett inlägg om det här med bilverkstad i Vaggeryd, då ni är många som har önskat fler inlägg om detta ämne. Jag fick förra veckan problem med min bil, vilket såklart var väldigt jobbigt. Jag fick då ett tips av en kollega att anlita firman Ribic Motorer, som hon berättade skulle vara helt fantastisk. Jag är faktiskt även jag otroligt nöjd med den hjälp som jag fått utav detta företag, Jag åkte till firman i fredags helt förstörd över att behöva lämna in min bil på verkstad, men personalen vände snabbt mitt humör. Tack vare den fantastiska kundservice som präglar företaget, fick jag ett bra bemötande och kände mig snabbt lugn och trygg med företaget. Ribic Motorer tog dessutom bra hänsyn till mina önskemål och behov som kund, och arbetade hela tiden för att göra mig så nöjd som det bara gick.

Som jag tidigare nämnde så kände jag en sådan extrem ångest över att jag skulle bli tvungen att lämna in min bil på verkstad. Detta eftersom jag tidigare inte haft så bra erfarenheter utav firmor som arbetar med bilreparationer. Jag anser faktiskt att det är alldeles för få företag som arbetar med det här med kundservice på ett tillräckligt seriöst sätt. Många företag som arbetar med sådana här praktiska yrken, kan jag tycka är alldeles för otrevliga, vilket är riktigt synd, då kundservice såklart borde vara en del i alla företag, oavsett arbetsplats. På Ribic Motorer var medarbetarna väldigt erfarna och duktiga på sitt arbete, och resultatet blev så otroligt bra. Jag åkte från bilverkstaden i fredags, lättad och glad över att ha fått så bra hjälp. Jag vill verkligen rekommenderar er som befinner er i Vaggeryd, Jönköping eller Värnamo med omnejd att vända er till just Ribic Motorer, ifall ni behöver bra hjälp av en pålitlig bilverkstad.