Så trevlig personal på denna skönhetssalong!

Hej på er alla härliga och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har haft en härlig vecka! Jag vet att ni är många som är mycket intresserade utav skönhet, precis som jag. Därför kommer detta inlägg att handla om det här med skönhetssalonger i Skövde. Jag valde nämligen för några veckor sedan att vända mitt till Beauty And The Best, en skönhetssalong som ligger just i Skövde. Jag har under det senaste halvåret letat efter ett företag som är duktiga på det här med fransförlängning, då jag tyvärr inte varit nöjd med de företag som jag tidigare testat. Beauty And The Best är ett företag som jag verkligen tycker om, och som har hjälpt mig med det här med fransförlängningar. Mina erfarenheter från tidigare företag som hjälpt mig med mina fransar är tyvärr att jag blivit väldigt missnöjd. Jag har tyckt att det har sett alldeles för onaturligt ut och dessutom har fransarna inte haft så lång hållbarhet.

Jag är ute efter ett mer naturligt resultat när jag ska göra fransförlängning, och Beauty And The Best kunde verkligen hjälpa mig med det här. Jag fick från början ett väldigt bra intryck utav företaget, och personalen såg verkligen till att få en bra relation med mig som kund. De förstod även mina önskemål och behov mycket väl, vilket ledde till att jag fick fransar som jag känner mig bekväm i. Även hållbarheten är jag väldigt nöjd med, och jag harm in andra franstid hos Beauty And The Best bokad nu nästa vecka. Jag kommer definitivt att vända mig till just Beauty And The Best framöver, då det nu är det enda företag som jag litar på när det kommer till mina fransar. Jag vet att många är intresserade av att göra fransförlängning, och vill därför verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skövde med omnejd, att vända er till just Beauty And The Best, för bra service och fina fransar!