Grönvalls Måleri i Gävle AB

Hallå och varmt, varmt välkomna alla mina kära läsare som dag ut och dito in kommer in till bloggen! Vet du vad, jag blir så glad att just DU vill läsa i min blogg! Jag har ju som vana att sitta en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen och berätta om både ditten och datten och igår berättade jag om resan till svärmor, och idag ska det handla om en målare i Tierp som jag tror att väldigt många av er gärna skulle vilja anlita när ni förstår hur duktiga målarna är som arbetar där på Grönvalls Måleri i Gävle. 

 

Det var inte utan en viss oro som min fru och jag skulle ta itu med målningen av vårt hus. Varken jag eller frugan är särskilt bevandrade i att måla så efter ett visst dividerande bestämde vi att det nog var bäst att ta hjälp av en professionell målare. Fördelen med att bo på en mindre ort det är att allt som händer och sker avhandlas i den lokala matvarubutiken, på bensinstationen och några andra platser, och det mesta av nyhetsvärde når bygdens invånare i raketfart. Strax efter att jag berättat för några om att jag sökte en målare i Tierp började flera, oberoende av varandra, att tala gott om Grönvalls Måleri i Gävle. Det var tydligen många här i Tierp som anlitat sig av detta måleri och som rekommenderade även oss att göra så. Det ska jag säga till er att det var ett riktigt bra beslut. Vi är verkligen nöjda med det färdiga resultatet! Det känns fint att få berätta om det här företaget så att ni som läser här i bloggen och som också behöver en målare i Tierp ska veta att ni kommer att kunna få riktigt bra hjälp av just Grönvalls Måleri i Gävle.