Trädfällning i Tyresö

Hej på er alla glada och lojala läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg. Hoppas att ni har haft en bra dag hittills och att ni har mycket roligt att se fram emot under dagen och framåt helgen. Den här helgen är min egen plan att jobba lite i trädgården så att den är riktigt fin inför semestern, och jag har som mål att ta ner ett träd som står i ett hörn av gräsmattan, som dog nu i vinter. För det så behöver jag ett företag som kan hjälpa mig med trädfällning här i Tyresö, och jag har valt att boka in C&J Allservice för att hjälpa mig med det.

Anledningen till det är att jag verkligen tror på deras koncept av att ha god service i kombination med att erbjuda riktigt bra utförda tjänster. Jag har hört mycket gott om dem, bland annat att det faktiskt inte är en överdrift när de säger att de inte kommer sluta jobba med ett projekt för en kund innan kunden är helt nöjd med resultatet. Jag tycker att det är så ovanligt idag att företag har en sådan policy, och därför vill jag se med egna ögon att det faktiskt är så de jobbar. De har som sagt inte kommit för att hjälpa mig med trädfällning i Tyresö än, men jag lovar att uppdatera er så fort som möjligt när de väl har gjort det. Då kan vi se om de faktiskt erbjuder den goda service och det högkvalitativa arbete som de utlovar.

Du gillar kanske också...